Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Till salu: 1549 nya lägenheter i Lund

22 bostadsrättsprojekt är till salu i Lund just nu. Och fler är på gång. Intresset bland köparna är fortsatt stort och de dyraste bostäderna säljs ofta först.
— Lund har ett eget mikroklimat. Det följer inte alls samma trender som andra städer. Det beror på den stora inflyttningen, säger Andreas Hansen, mäklare Fastighetsbyrån.

Lund växer. Många inflyttare ser till att det är snurr på bostadsrättsmarknaden. Drönarbild från Linero.Bild: Bengt Arvidson
Det byggs rekordmånga bostadsrätter i Lund nu. Sydsvenskan har hittat 22 olika bostadsrättsprojekt, med sammanlagt 1549 lägenheter, med inflyttning i år eller de närmaste två åren. En del är inflyttningsklara medan andra inte ens har börjat byggas. Gemensamt är att de annonseras på säljsidor eller byggföretagens sidor.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen