Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hemlagade köttbullar och närodlat ska väcka nytt liv i välkänd restauranglokal

Med hemlagade köttbullar, närodlat och mycket grönsaker tänker de nya ägarna skaka nytt liv i restaurangen som förr kallades "Greken".
— Det blir luncher som passar både studenter och slipsfolk, förklarar Jenny Linnér.

Jessica Sundström, tillsammans med krögarparet Jenny och Axel Linnér som tidigare drev Nr 9 på Bantorget, öppnar nu nytt lunchställe på Sandgatan i Lund. Här beställer du direkt från kocken.Bild: Ingemar D Kristiansen
Linnérs mat har redan tjuvstartat i lokalerna med att laga cateringmat. Måndag den 1 april öppnar lunchrestaurangen som inför detta har renoverats och köksväggen rivits.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen