Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nu öppnar Grand Hotels nya bakficka – döps till Ingrid efter klassisk krogprofil

Öppnar siste april och erbjuder smörrebröd, öl, vin kaffe och mjukglass – allt serverat från en lucka på ”kontinentalt vis”.

Du kan äta ditt smörrebröd på Grands uteservering, eller ta med ut på torget.Bild: Ingemar D Kristiansen
Bakfickans uteservering ska ligga vid byggnadens nedre hörn, alltså mot Lilla Fiskaregatans mynning. Namnet Ingrid kommer från Ingrid Persdotter, som mellan 1909 och 1922 hade hand om Grands Bistro Gambrinus.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen