Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Lund

800 lediga jobb utlovas på IT-mässa i Lund

Front end eller back end, support eller onsite. Eller något lite mer traditionellt som arkitekt eller systemutvecklare. Denna torsdag söker 65 företag 800 nya anställda på IT-mässan på Ideon.

Ideon ordnar IT-mässa i Beta-huset med ett smörgåsbord av lediga tjänster.Bild: Ingemar D Kristiansen
För fjortonde året i rad kommer rekryterade företag till Ideon för att söka nya krafter. Den årliga träffen arrangeras av Arbetsförmedlingen, Ideon Science Park och Lunds kommun.
”IT-mässan är en viktig aktivitet i vårt arbete att kompetensförsörja våra 400 bolag här på Ideon-området. Mer än 500 jobb efterfrågas varje år från bolagen och en klar majoritet söker efter de med kunskaper inom IT, som inbyggd mjukvara, datahantering och uppkoppling” berättar Mia Rolf, vd för Ideon Science Park, i ett pressmeddelande.
På plats i Beta-huset på Scheelevägen 17 – som är ny plats för i år – finns storföretag och konsultbolag som Ikea, Bosch, Axis, Qlik, Trygghansa, Tieto, och Student consulting.
Mindre aktörer som söker folk är bland andra Smart refill och Combain.
Nya företag för i år Advania, Extrapreneur och Gigstep.
Mässan pågår klockan 10-13 den 11 april.
Gå till toppen