Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Timbuktu till ”Så mycket bättre” – igen

TV4:s succéprogram fyller tio år och firar med en jubileumssäsong där tidigare deltagare återvänder till programmet. Bland årets artister finns namn som Orup, Petra ”September” Marklund och Jason ”Timbuktu” Diakité.

Jason Diakité, alias Timbuktu.Bild: Claudio Bresciani/TT
Orup, Petra ”September” Marklund och Jason ”Timbuktu” Diakité är alla klara för jubileumssäsongen av ”Så mycket bättre” i TV4 i höst, skriver kanalen i ett pressmeddelande. Petra Marklund var med den allra första säsongen, medan Diakité var med 2011 och Orup 2014.
På onsdagen avslöjade kanalen att årets säsong blir lite annorlunda i och med att det populära programmet firar tio år. Artister som redan har varit med återkommer, med Petter, Miss Li och Magnus Uggla som ankare som är på plats på inspelningsplatsen Gotland hela veckan, medan övriga kommer på besök för att göra sina låttolkningar.
Även Jill Johnson, som var med 2016, är klar för programmet.
Miss Li och Magnus Uggla var med i programmet 2012 medan rapparen Petter precis som Petra Marklund är en verklig veteran som deltog redan när programmet hade premiär 2010.
Gå till toppen