Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Claes Malmberg nytt dragplåster för Arlövsrevyn

Arlövsrevyn har i år hunnit med att fira 25-årsjubileum med 68 utsålda föreställningar. Nu är siktet inställt på 2020 och en gammal bekanting har fått huvudrollen.

Claes Malmberg. Arkiv 2017.Bild: Lars Pehrson/SvD/TT
– Jag har jagat Claes Malmberg i många år och nu var han äntligen ledig. Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba ihop med Claes, säger Kent Nilsson på Arlövsrevyn i ett pressmeddelande.
Claes Malmberg gjorde ett gästspel 2011 då imitatören Anders Mårtensson blev sjuk och behövde ersättas i ett antal föreställningar.
I årets jubileumsföreställning har Sven Melander varit det stora affischnamnet och Adde Malmberg stod för regin. Adde Malmberg återvänder i samma roll inför nästa år. Till nästa års föreställning har Arlövsrevyn dock även knutit till sig en ytterligare revymakare – Niklas Holtne – som har skrivit och satt upp föreställningar på Verateatern i Karlshamn i 16 år. Han blir nu en del av Arlövsrevyns ensemble.
– Att stå på scenen tillsammans med Claes Malmberg och den övriga ensemblen, regisserad av Adde Malmberg, var ett erbjudande som inte gick att tacka nej till, säger Niklas Holtne i pressmeddelandet.
2020 års Arlövsrevyn får premiär på Trettondagsafton och biljetterna släpps släpps 20 maj.
Gå till toppen