Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Claes Malmberg nytt dragplåster för Arlövsrevyn

Arlövsrevyn har i år hunnit med att fira 25-årsjubileum med 68 utsålda föreställningar. Nu är siktet inställt på 2020 och en gammal bekanting har fått huvudrollen.

Claes Malmberg. Arkiv 2017.Bild: Lars Pehrson/SvD/TT
– Jag har jagat Claes Malmberg i många år och nu var han äntligen ledig. Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba ihop med Claes, säger Kent Nilsson på Arlövsrevyn i ett pressmeddelande.
Claes Malmberg gjorde ett gästspel 2011 då imitatören Anders Mårtensson blev sjuk och behövde ersättas i ett antal föreställningar.
I årets jubileumsföreställning har Sven Melander varit det stora affischnamnet och Adde Malmberg stod för regin. Adde Malmberg återvänder i samma roll inför nästa år. Till nästa års föreställning har Arlövsrevyn dock även knutit till sig en ytterligare revymakare – Niklas Holtne – som har skrivit och satt upp föreställningar på Verateatern i Karlshamn i 16 år. Han blir nu en del av Arlövsrevyns ensemble.
– Att stå på scenen tillsammans med Claes Malmberg och den övriga ensemblen, regisserad av Adde Malmberg, var ett erbjudande som inte gick att tacka nej till, säger Niklas Holtne i pressmeddelandet.
2020 års Arlövsrevyn får premiär på Trettondagsafton och biljetterna släpps släpps 20 maj.
Gå till toppen