Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Joan Collins tvingades fly lägenhetsbrand

Joan Collins tackade brandkåren, ambulanspersonalen och sin heroiske man för deras insatser vid branden. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell/AP/TT
Den brittiska filmstjärnan Joan Collins tvingades fly undan en brand i sin lägenhet i den fashionabla Londonstadsdelen Belgravia.
Brandkåren kallades till ”Dynastin”-skådespelarens hem strax efter klockan fyra på lördagseftermiddagen, enligt BBC. Efter en timme var branden släckt. Collins och hennes man Percy Gibson fick behandling av ambulanspersonal på plats för att ha andats in brandrök, men behövde inte uppsöka sjukhus.
Skådespelaren tackade räddningspersonalen och berömde även sin man för att han själv släckt delar av branden med en brandsläckare.
”Tack från djupet av mitt hjärta fantastiska @Londonfire som bekämpade den fasansfulla branden i vår lägenhet i går”, skriver Joan Collins på Twitter.
Joan Collins, 85, spelade den hämndgiriga Alexis i tv-såpan ”Dynastin” 1981–1989. Rollen i serien gav henne fem Golden Globe-nomineringar och en vinst. Hon har också setts i filmer som ”Massornas krig” (1977) och ”Faros land” (1955).
Gå till toppen