Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Rosenberg, Rosenberg, Rosenberg

Trots försök att inte prata om Markus Rosenberg efter MFF.s 2–0 mot Östersund handlar det mesta i avsnitt 178 ändå om lagkaptenen.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog inleder MFF-poddens 178:e avsnitt med att diskutera om tabellen talar sanning – är fyra poäng på tre matcher rättvisande för Malmö FF hittills?
Efter MFF:s segermatch mot Östersund är det också ofrånkomligt att återigen diskutera Markus Rosenbergs betydelse för laget. Varför betyder han så mycket, och, framför allt: varför är det ingen annan som klarar av att kliva fram och fylla tomrummet när MFF-kaptenen inte spelar?
MFF dominerade kraftigt och vann klart mot Östersund. Var det MFF som var bra, Östersund som var dåliga eller en kombination?
Rosenberg/Antonsson levererade – men börjar det redan gnissla lite bland spelarna som fått stå tillbaka så här långt? Hur mycket rotation är lagom?
Podden diskuterar också allsvenskan i stort så här långt innan fokus vrids mot MFF:s bortamatch mot Sirius på påskafton. Hur bra är Sirius och vilket lag ska MFF ställa upp med?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen