Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

En kraftig explosion i Malmö, ett kapat twitterkonto och en rejäl skräll på gång i Stanley cup.

Skåne

Kraftig explosion i Malmö – en person lindrigt skadad

Bild: Patrick Persson
En kraftig explosion har inträffat i centrala Malmö, natten till måndag. Den kraftiga detonationen har sprängt bort en garageport intill ett bostadshus, uppger polisen. En intilliggande byggnad har fått skador på fasaden.
Läs också Kraftig explosion i Malmö – en person till sjukhus
Sverige

Socialdemokraternas Twitter kapat

Skärmavbild från socialdemokraternas Twitterkonto.Bild: TT
Socialdemokraternas Twitterkonto är kapat. Strax före klockan 02 under natten till måndag började ett antal uppenbart falska meddelanden publiceras på partiets officiella konto.
Läs också Socialdemokraternas Twitter kapat
Världen

Tårgas vid protester i Köpenhamn

Femton personer har anhållits efter oroligheter på flera håll i Köpenhamn under söndagen och natten mot måndagen.
Oroligheterna började på söndagen, då den främlingsfientlige politikern Rasmus Paludan höll en demonstration vid Blågårds Plads
Läs också Tårgas vid protester i Köpenhamn

Moreno: Britterna har gett löften om Assange

Ecuadors ambassad i London, där Julian Assange vistades under sju år. Bilden är tagen förra veckan.Bild: Matt Dunham/AP/TT
Ecuadors president Lenín Moreno säger till brittiska The Guardian att Wikileaksgrundaren Julian Assange blandade sig i andra staters angelägenheter och att han inte kunde tillåta att ambassaden i London förvandlades till en spioncentral.
Läs också Moreno: Britterna har gett löften om Assange

Columbus vann igen – på väg mot historieböckerna

En skadad Victor Hedman fick från åskådarplats se sitt Tampa Bay närma sig ett jättelikt fiasko. Columbus vann tredje matchen i rad mot seriesuveränen, och är en match från avancemang till kvartsfinalerna.
Gå till toppen