Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Cusack tv-debuterar i Flynns dramaserie

John Cusack. Arkivbild.Bild: Michael Sohn/AP/TT
Skådespelaren John Cusack har kritat på för sin första roll i en dramaserie. Cusack ska spela en av rollerna i ”Utopia”, som är en nyversion av en brittisk serie från 2013 med samma namn, skriver The Hollywood Reporter.
En amerikansk version av ”Utopia” har varit på gång i flera år. Ett tag satt ”Gone girl”- och ”The social network”-regissören David Fincher i förarsätet när produktionen låg hos HBO. Men efter ett bråk om seriens budget gick det om intet – tills Amazon plockade upp serien.
Sedan tidigare var ”Gone girl”-författaren Gillian Flynn anlitad för att skriva den amerikanska versionens manus, och det är även hon som är seriens så kallade showrunner.
Serien handlar om en grupp människor som träffas på internet och tvingas samarbeta för att avslöja en konspiration som går hela vägen upp till maktens översta skikt.
Gå till toppen