Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Jörgen Persson förlänger med landslaget

Jörgen Persson ska i april leda bordtennislandslaget i VM i Budapest, men får förlängt kontrakt fram till sommaren. Arkivbild.Bild: Maja Suslin/TT
Jörgen Persson får förlängt kontrakt som bordtennislandslagets förbundskapten. Den före detta bordtennisstjärnan har de senaste tre månaderna varit vikarierande förbundskapten fram till VM i Budapest som börjar på söndag, men kommer att fortsätta även över sommaren.
”Självklart är det en väldigt kul och intressant roll där jag känner att jag har mycket att bidra med. Jag har jobbat med spelarna några månader nu och allt har känts bra och jag har kommit bra in i gruppen”, säger Jörgen Persson i ett pressmeddelande.
Persson får även de nya titlarna matchcoach och spelarutvecklare och kontraktet sträcker sig över European Games i Minsk som arrangeras i slutet av juni. Men Persson utesluter inte en fortsättning efter sommaren.
”Jag ser gärna att det blir en fortsättning även framöver men vi tar en sak i taget”, säger han.
Gå till toppen