Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Ica-butik övertänd i Luleå, presidentkandidat i Guatemala gripen i USA, astronaut på väg mot rekord, dämpad börsaptit i Asien – och Boston kvitterade efter rysare i Stanley Cup-slutspelet.

Sverige

Ica-butik övertänd i Luleå

En Ica-butik i Luleå brinner för fullt, uppger SOS Alarm för TT. Räddningstjänst, ambulanser och polis har skickats till platsen.
Läs också Ica-butik övertänd i Luleå
Världen

Presidentkandidat gripen i USA

Den guatemalanska presidentkandidaten Mario Estrada har gripits i amerikanska Miami. Den 58-årige före detta kongressledamoten ligger långt efter i opinionen, men ska inte ha dragit sig för att med hjälp av knarkpengar eller mord ta sig till makten, enligt amerikanska åklagare.
Läs också Guatemalansk presidentkandidat gripen i USA
Rymden

Astronaut på väg mot rekord

Christina Koch är på väg att bli den kvinna som varit längst tid i rymden. Peggy Whitsom har det nuvarande rekordet, med 288 dagar. Koch, som befinner sig på rymdstationen ISS, ska om allt går som det ska stanna där i totalt 328 dagar.
Läs också Astronaut på väg mot rekord
Ekonomi

Dämpad börsaptit i Asien

Börshumöret i Asien var dämpat i den inledande torsdagshandeln, efter gårdagens uppgångar. Investerare avvaktar efter nedgångar på Wall Street och inför den stundande påskhelgen.
Läs också Dämpad börsaptit i Asien
Sport

Boston kvitterade efter rysare

Boston har kvitterat matchserien mot Toronto i åttondelsfinalen i NHL-ishockeyn. Men Toronto bjöd upp till kamp i tredje, innan Joakim Nordström tog död på stämningen med sitt 6–4-mål, som också blev slutresultat.
Gå till toppen