Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Test: Vi har hittat godaste majjon

Majonnäsen har sin givna plats på påskbordet, den gifter sig fint med både äggen, laxen och räkorna. Men vilken sort som egentligen är godast beror enligt experten på vad den ska användas till.

Vi har testat sex olika sorters majonnäs i glasburk och hittat både salta, söta och perfekt syrliga varianter.Bild: Stina Stjernkvist/TT
Majonnäsälskarna är många och användningsområdena likaså. En klick på äggmackan, i en röra eller som dip till pommes frites. Godast blir det naturligtvis om man vispar ihop en egen, men en burk eller tub stående i kylen kan vara en oumbärlig räddare i nöden. Den går att variera i oändlighet och håller sig i flera månader.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen