Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Burlöv får egen kulturnatt

I höst får Burlövs kommun en egen kulturnatt. Redan på torsdag den här veckan ordnas uppstartsmöte på biblioteket i Arlöv dit invånarna är välkomna.

– Det har funnits en slumrande vilja att göra något i den egna kommunen med krafterna som finns här. Att få människor att börja röra sig ute och mötas, med kulturen som dörröppnare, säger Jim Broström, enhetschef på Kultur i Burlöv.
Tanken är att kulturnatten ska äga rum den 20 september mellan klockan 16 och 21. Då hoppas man bland annat kunna erbjuda evenemang som till exempel rör musik, hantverk, poesi, teater, och måleri.
– Vill man vara med ser vi välvilligt på det, vi vill fånga upp det engagemang som finns i kommunen, säger Jim Broström.
De exakta planerna för kulturnatten är ännu inte spikade. På torsdagen den 25 april ordnar kommunen ett möte på Arlövs bibliotek dit kommuninvånare är välkomna att delta och diskutera idéer och uppslag.
Gå till toppen