Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Dubble VM-hjälten skriver långtidskontrakt med Rögle

Rögle har gjort klart med ännu en hemvändare. Dubble VM-hjälten Dennis Everberg har skrivit på ett femårskontrakt för Ängelholmsklubben.
– Jag ser verkligen fram emot att komma hem och återförenas med flera gamla lagkamrater från juniortiden i Rögle, säger Everberg i ett pressmeddelande.

Världsmästaren Dennis Everberg efter att VM-finalen mellan Sverige och Schweiz den 20 maj 2018.Bild: PETTER ARVIDSON
Ted Brithén, Mattias Sjögren och Daniel Zaar är tre spelare som återvänt till Rögle.
Nu är nästa stora namn klart. Dennis Everberg har signerat ett femårskontrakt med Rögle.
– Superspännande, säger Rögles sportchef Chris Abbott.
– Det känns fint att få hem ännu en kille som är härifrån – och riktigt kul att få hit Dennis som är 27 år och befinner sig på karriärens topp.
Dennis Everberg inledde säsongen i NHL med Winnipeg Jets, men bröt kontraktet och flyttade till schweiziska EV Zug, som tog sig hela vägen till final (där det blev förlust mot Bern). Tränaren Dan Tangnes har vittnat om att Everberg gjort en stark säsong och varit en av ligans bästa importspelare.
– Jag ser verkligen fram emot att komma hem och återförenas med flera gamla lagkamrater från juniortiden i Rögle som Zaar (Daniel), Brithén (Ted) och Sjögren (Mattias). Det var roliga år och nu återförenas vi igen, när vi fortfarande är mitt i karriären. Jag är fortfarande sugen på att vinna, det är därför jag håller på med det här och vill ha min bästa hockey framför mig", säger Dennis Everberg i ett pressmeddelande
– Dennis är en urkraft på isen, säger Chris Abbott. En powerforward som kan användas i alla spelformer. Vi är väldigt exalterade över att han kommer hem.
– Femårskontraktet signalerar också att vi vill skapa långsiktiga samarbeten med killarna som är härifrån bygden.
Gå till toppen