Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Bränderna utanför Gislaved och Motala inringade, ännu fler döda efter påskattentatet i Sri Lanka, lugnt på Asiens börser – och Carolina har tvingat fram en avgörande match mot Washington i en av Stanley Cups åttondelsfinaler.

Sverige

Skyddszoner runt skogsbränder

Den stora branden utanför Gislaved har stabiliserats. Under natten har arbetet med branden fokuserat på att begränsa spridningsrisken. Även vid branden utanför Motala har räddningstjänsten främst arbetat med bevakning.
Världen

Ännu fler döda i Sri Lanka

Flera offer som skadades i självmordsattackerna i Sri Lanka har avlidit under natten. Det totala antalet döda i attackerna mot kyrkor och hotell på påskdagen är nu uppe i 310.
Ekonomi

Avvaktande börser i Asien

Bild: Koji Sasahara
Tisdagen bjöd inte på någon dramatik när börserna i Kina och Japan öppnade. Investerarna såg varken någon större anledning att köpa eller sälja aktierna. Nikkei 225 och Topix steg marginellt.
Sport

Sjunde avgörande match

Det blir en sjunde och avgörande match mellan Washington och Carolina i NHL:s åttondelsfinal sedan Carolina vunnit den sjätte matchen med 5–2 på hemmais. Match sju spelas i Washington.
Gå till toppen