Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Sju döda hittade i guldgruva i Peru, Putin har inlett toppmötet med Kim Jong-Un i Vladivostok, försiktig börshandel i Asien – och Carolina slog ut regerande mästarna Washington i Stanley Cup-slutspelet.

Världen

Sju döda i peruansk gruva

Sju personer har hittats döda i en guldgruva i Peru. De döda hade skottskador i huvudet och ingen av dem jobbade i gruvan, enligt lokal polis.
Läs också Sju döda i peruansk gruva

Putin träffar Kim Jong-Un

Rysslands president Vladimir Putin och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har inlett sina samtal i den ryska hamnstaden Vladivostok. De två ledarna väntas bland annat prata om de internationella sanktionerna mot Nordkorea och det säkerhetspolitiska läget.
Läs också Putin och Kim pratar i Vladivostok
Ekonomi

Försiktig börshandel i Asien

Bild: Koji Sasahara
Aktiehandeln i Tokyo väntade nervöst på inflationssiffror fån den japanska riksbanken. Kurserna inledde i det närmaste oförändrat på såväl Nikkei 225-index, som det bredare Topix-index.
Läs också Försiktig start i Asien
Sport

Carolina slog ut mästarna

Washington är utslaget ur NHL-slutspelet. Mästarlaget tappade både en 2–0- och en 3–1-ledning i den sjunde och avgörande åttondelsfinalen. Men det krävdes en och en halv förlängningsperiod för Carolina att få in segermålet.
Gå till toppen