Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Sju döda hittade i guldgruva i Peru, Putin har inlett toppmötet med Kim Jong-Un i Vladivostok, försiktig börshandel i Asien – och Carolina slog ut regerande mästarna Washington i Stanley Cup-slutspelet.

Världen

Sju döda i peruansk gruva

Sju personer har hittats döda i en guldgruva i Peru. De döda hade skottskador i huvudet och ingen av dem jobbade i gruvan, enligt lokal polis.
Läs också Sju döda i peruansk gruva

Putin träffar Kim Jong-Un

Rysslands president Vladimir Putin och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har inlett sina samtal i den ryska hamnstaden Vladivostok. De två ledarna väntas bland annat prata om de internationella sanktionerna mot Nordkorea och det säkerhetspolitiska läget.
Läs också Putin och Kim pratar i Vladivostok
Ekonomi

Försiktig börshandel i Asien

Bild: Koji Sasahara
Aktiehandeln i Tokyo väntade nervöst på inflationssiffror fån den japanska riksbanken. Kurserna inledde i det närmaste oförändrat på såväl Nikkei 225-index, som det bredare Topix-index.
Läs också Försiktig start i Asien
Sport

Carolina slog ut mästarna

Washington är utslaget ur NHL-slutspelet. Mästarlaget tappade både en 2–0- och en 3–1-ledning i den sjunde och avgörande åttondelsfinalen. Men det krävdes en och en halv förlängningsperiod för Carolina att få in segermålet.
Gå till toppen