Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ytterligare en dansk till Redhawks

Ytterligare en dansk är klar för Malmö Redhawks - landslagscentern Jesper Jensen.
Sedan tidigare har Redhawks gjort klart med tre danska landslagsspelare inför den kommande säsongen - Jesper Jensen Aabo, Matias Lassen och Nicolai Meyer.

Jesper Jensen, den fjärde dansken i Malmö Redhawks.
– Det ska bli riktigt kul att komma till Malmö och representera Redhawks. Klubben har tagit tydliga kliv framåt och har under flera års tid visat att man går i rätt riktning. Jag ser verkligen fram emot att spela i Malmö Arena till hösten, säger Jesper Jensen på Redhawks hemsida.
Under den senaste säsongen representerade Jesper såväl Brynäs som Skellefteå och spelade 36 matcher i SHL samt ytterligare sex i SM-slutspelet.
Jesper Jensen har inte bara stor erfarenhet av spel i Sverige via sina sju raka säsonger i SHL och HockeyAllsvenskan. Han är faktiskt även född i Sverige, har dubbel medborgarskap och inledde sin hockeykarriär i småländska Nybro.
– Jesper är en snabb och spelskicklig center med playmaker-egenskaper. Han hade det lite tufft i fjol, men har tidigare visat att han kan spela på en riktigt hög nivå. Vi tror att han kan komma tillbaka dit och att vi kan hjälpa honom - samtidigt som han kan hjälpa oss att bli ett bättre lag, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.
Just nu befinner han sig på Danmarks VM-förberedande läger. Jesper Jensen har skrivit på ett ettårskontrakt som sträcker sig till våren 2020. Han ansluter till Redhawks senare i vår.
Gå till toppen