Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Jildenbäcks St Raphael missade finalfour

Det blir ingen finalfour-helg i Kiel för Hampus Jildenbäck och hans franska klubb St Raphael. Laget föll i EHF-kvartsfinalen mot portugisiska Porto 30-34 (15-17).

180912 Lugis Hampus Jildenbäck under handbollsmatchen i Handbollsligan mellan HK Malmö och Lugi den 12 september 2018 i Malmö.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92097Bild: PETTER ARVIDSON
Hampus Jildenbäcks St Raphael hade satt sig i en svårt sits efter att de bara hade fått med sig ett oavgjort resultat från hemmamötet. Bortamatchen på lördagskvällen blev tuff och det blev en match där portugiserna var i förarsätet nästan hela matchen – som mest hade de en ledning med sju mål på slutet. Porto som är tränat av den tidigare HK Malmötränaren Magnus Andersson har gjort ett oerhört starkt Europaspel och belönas nu med en plats i Finalfour tillsammans med Kiel och Tvis Holstebro, med Viktor Östlund, samt vinnaren av kvartsfinalen mellan Fuchse Berlin och Hannover.
Finalspelet avgörs om tre veckor.
Gå till toppen