Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Polisen utreder Sala-bild

Emiliano Sala begravdes den 16 februari i sin Progreso, Argentina. Arkivbild.Bild: Natacha Pisarenko
En polisutredning har inletts i Storbritannien med anledning av att ett fotografi av den avlidne fotbollsspelaren Emiliano Sala uppges ha fått spridning på internet.
”Vi är medvetna om att en bild, som rapporteras visa Mr Salas kropp, har delats på sociala mediekanaler och att någon har gjort det är något som äcklar oss”, säger en talesperson från polisen till Sunday Mirror.
Uttalandet fortsätter:
”Det här är en väldigt svår tid för Mr Salas familj och de ska inte behöva plågas ytterligare. Vi undersöker nu incidenten”.
Bilden ska ha tagits på ett bårhus i Bournemouth efter att Salas kropp hittats i det flygplan som kraschade i Engelska kanalen den 21 januari. Den 28-årige fotbollsspelaren var då på väg för att slutföra en övergång från franska Nantes till Premier League-klubben Cardiff.
Salas pappa, Horacio, dog tidigare i veckan, 58 år gammal, på grund av en hjärtinfarkt.
Gå till toppen