Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Bränder och misstänkt bomb i Malmö, sju döda i USA, Hongkongbörsen öppnar uppåt – och Zlatan Ibrahimovic har gjort ett avgörande mål igen.

Malmö

Kraftig vindsbrand på Persborg

Strax efter midnatt bröt en brand ut på en vind på Persborg. Branden spred sig sedan till en lägenhet. Flera boende evakuerades, men ingen skadades.

Brandattentat på Lilla Torg

Bild: Patrick Persson
En Molotov-cocktail kastades in mot en av krogarna på Lilla Torg i natt. Det började brinna, men blev inte några större skador.

Misstänkt bomb på Hermodsdal

Ett misstänkt farligt föremål med stubin har plockats bort utanför en lägenhetsdörr på Hermodsdal. Det är oklart om någon var hemma.
Världen

Sju hittade döda i USA

Polis har skjutit en man i Tennessee, USA, misstänkt för att ha dödat sju personer under helgen. Omständigheterna kring dödsfallen är oklara.
Ekonomi

Hong Kong öppnar uppåt

Hongkongbörsens Hang Seng steg knappt 0,4 procent i morgonhandeln, medan Shanghais kompositindex steg 0,1 procent. Börsen i Tokyo har helgstängt.
Sport

Nytt mål för Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har hittat målet igen. När Los Angeles Galaxy mötte Real Salt Lake i MLS-fotbollen var det Zlatan som gjorde det avgörande 2–1-målet, hans åttonde mål för säsongen.
Gå till toppen