Annons

Annons

Ekonomi

Svårt att få ut lokal cider på marknaden

De svenska ciderproducenterna blir allt fler och större. Pelle och Siv Brolin producerar cider på Ingarö, men paret anser att det är både dyrt och krångligt att få ut sin produkt till försäljning.

Pelle Brolin producerar cider på Ingarö utanför Stockholm.

Bild: Henrik Montgomery/TT

Annons

På Bredalens gårdsmusteri på Ingarö utanför Stockholm visar Pelle Brolin upp lagret med cider från olika årgångar.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy