Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon blev sjuk av sömnbristen – trodde det var stroke

Plötsligt bar inte benen. Småbarnsmamman Mirijam Geyerhofer rasade ihop på köksgolvet. Det blev ambulansfärd till akuten för misstänkt stroke. Då hade hon inte sovit ordentligt på ett och halvt år.

Mirijam Geyerhofer, 39 år, trodde det var något fel på dottern Juno, i dag 4 år, eftersom hon sov så oroligt, men det var det inte. Hon klarade bara inte själv av sömnbristen: ”När jag äntligen fick sova upptäckte jag att jag egentligen är en glad människa och nästan alla mina symtom släppte.”Bild: Julia Lindemalm
Mirijam Geyerhofers båda barn kom tätt. Sigge var bara ett och ett halvt år när lillayster Juno kom till världen. Under graviditeten undrade en del hur föräldrarna skulle orka, men de tyckte inte småbarnslivet var så betungande. Sonen hade sovit hela nätter i egen säng från fem veckors ålder.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen