Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anfallsrotationer, försvarsval och konstgräs

MFF-podden är tillbaka med avsnitt 180 och inleder med sitt favoritämne.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog inleder med ett försök att prata om 1–1-matchen mellan IFK Norrköping och Malmö FF, men glider snabbt (och inte alls oväntat) in på en konstgräsdiskussion.
Så småningom handlar det trots allt om matchen som sådan med huvudfokus på två saker: Uwe Röslers val att byta ut båda anfallarna i startelvan (Var det rätt?) samt den ”nya” trebackslinjen (Vad har den för brister och förtjänster?).
Det pratas också om allsvenskan som helhet, med tanke på att en femtedel redan har avverkats. Vilka tendenser kan skönjas?
Därefter blickar podden fram emot MFF:s kommande matcher. Sju matcher, samtliga på gräs, återstår före sommaruppehållet. Hur många poäng är det rimligt att kräva av MFF på de sju matcherna? Läge att rycka i toppen, tycker Lindstrand.
Avslutningsvis blir det ett snack om söndagens 75-årsjubilar Bosse Larsson, legendarernas legendar i Malmö FF. Dessutom med några små överraskningar på slutet.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen