Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Prespa Birlik förlorade efter två mål på övertid

Två mål på övertid fällde Prespa Birlik, som hade med sig en 1–0-ledning efter en fin första halvlek, men tappade i andra.
– I första hade vi full kontroll, men sedan bjöd vi in dem lite i matchen. Ändå tycker jag att vi skapade tillräckligt för att vinna det här, menade tränaren Nesat Spaihu.
Vinberg tog för sig mer i andra halvek och kvitterade också efter en knapp halvtimme. Men det var i slutminuterna allt hände. Prespa Birlik pressade på för ett avgörande men öppnade samtidigt upp ytor bakåt – som Vinberg kunde utnyttja två gånger om. Först när Besart Zeqiri gjorde 1–2 i 91:a minuten och sedan när Medion Kabashi drog ut proppen med sitt 1–3 på matchens sista spark.
– De var kalla när de fick sina lägen, vi missade våra. Vi vet vad vi kan egentligen, men idag saknade vi kanske lite hjärta. Vi behöver lära oss att ibland måste man helt enkelt kriga för poängen, inte bara spela runt, menade Nesat Spaihu.

Division 2 västra Götaland HERR

1
KSF Prespa Birlik
  • (1-0)
3
Vinbergs IF

Målskyttar

  • Omar Khattab
    Gå till toppen