Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

Poäng på övertid för TFF

Att en fotbollsmatch varar i minst 92 minuter, ibland 95, är en vedertagen sanning, inte minst för den del av hemmapubliken som eventuellt begav sig hemåt lite i förtid när Frej tog emot Trelleborg.

Efter en händelserik match med flera bra chanser och ställningen 2–2, gjorde Luca Gerbino Polo vad alla trodde var det avgörande målet när han nickade in en hörna i 93:e minuten. Men matchen var inte slut.
I anfallet direkt efter fick Trelleborg frispark precis utanför straffområdet och på Erik Anderssons fina frispark damp returen ner rakt framför Nebiyou Perry, som kunde kvittera.
– Nervdallrande, minst sagt. Men vi hade etablerat tryck för ett avgörande innan de fick in sitt mål, så det var skönt, tyckte TFF-tränaren Peter Swärdh.
Också avslutningen av första halvlek var målrik. Frej kvitterade först fullt rättvist efter att ha spelat in sig i matchen och skapat flera fina lägen, men det var Trelleborg som gick till halvtid i ledning efter att Sebastian Olsson kvitterat på ett skott som inte såg helt otagbart ut för Frej-målvakten Jonas Olsson.
– Vi hade problem på egen planhalva i första halvlek. Sedan var vi bra med boll i övrigt, menade Peter Swärdh.
Helt nöjd med prestationen var han dock inte.
– Nej, vi för ojämna för det sett över hela matchen, konstaterade han.
Gå till toppen