Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Förre Malmöstjärnan lämnar vd-posten i Rögle

Efter fyra år väljer förre Malmö Redhawksspelaren Marcus Thuresson att lämna vd-posten i Rögle. Nu är klubben på jakt efter en ny vd.

Marcus Thuresson.Bild: PETTER ARVIDSON
Marcus Thuresson kom till Rögle inför säsongen 2015/16 och hade uppdraget att stabilisera Rögle som klubb på SHL-nivå. Under tisdagen kom beskedet att han väljer att lämna sitt uppdrag.
– Marcus Thuresson har genom sitt starka engagemang, sitt ledarskap och inte minst goda kunskaper om både elitidrott och affärsvärlden fört Rögle vidare i planen på att etablera klubben på kartan som en stabil och välmående SHL-klubb. Under hans ledning har en stark och mycket kompetent organisation på alla plan byggts upp som gör att vi ser på framtiden med tillförsikt, säger Rögles styrelseordförande Håkan Eriksson till klubbens webbplats.
Marcus Thuresson kommer dock att sitta kvar på sin post fram till dess att Rögle rekryterar en ny vd. Det arbetet är redan påbörjat.
– Jag har haft fyra fantastiska år i Rögle som VD. Ibland känner man att det är dags att göra något nytt och dit har jag kommit. Tanken när jag började var tre till fem år vilket är för mig en lagom tid att få göra de förändringar som styrelse och jag beslutat om och nu är jag inne på mitt femte år, säger Marcus Thuresson.
Marcus Thuresson spelade i Malmö IF/Redhawks 1997-2003.
Läs också Redhawks veteranback har kontrakt – men får kalla handen
Läs också Varför säger Redhawks farväl till en av sina bästa spelare?
Marcus Thuresson i Malmö Redhawks 2002.Bild: RICKARD NILSSON
Gå till toppen