Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Williamsson bryter med Pantern – går till SHL-klubb

Målvakten Tex Williamsson blev nyligen klar för Pantern. Nu bryter han med klubben och ansluter istället till SHL-nykomlingen Oskarshamn.

Tex Williamsson lämnar Pantern innan han hunnit ansluta.Bild: MAGNUS LEJHALL
Det som såg ut som en återkomst och en fin målvaktsförstärkning för Malmöklubben Pantern går upp i rök. Pantern befinner sig i ett kritiskt läge ekonomiskt och nu påverkar det även arbetet med truppen inför kommande säsong. Tex Williamsson som nyligen presenterades av klubben väljer nu bort Pantern.
– Jag känner mig redo för SHL. Det blir kul med ett nytt steg i karriären och en ny utmaning. När jag pratade med sportchefen kändes det helt rätt och Håkan (Åhlund) och Fredrik (Hallberg) känner jag sedan tidigare. Det har varit tuffa matcher att spela borta i Oskarshamn, så jag ser verkligen framemot att få göra det till min hemmaborg och bekanta mig med staden på riktigt här inom kort, säger han till Oskarshamns hemsida.
Klubbens sportchef Daniel Stolt är nöjd med förstärkningen inför SHL-debuten.
– Med Tex Williamsson får vi in en målvakt som besitter en väldigt hög högsta nivå. Han var bevisat tidigare vilken fantastisk målvakt han kan vara och vi tror att vi kan hjälpa honom att utvecklas ytterligare hos oss. Han är dessutom bekant med våra tränare sedan tidigare och har fungerat väldigt bra under deras ledning.
Det var för en månad sedan som Tex Williamsson presenterades av Pantern. Nu står klubben utan målvakt.
Gå till toppen