Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

DJ Seinfeld startar eget skivbolag

Malmös största dj-stjärna, DJ Seinfeld, släpper ny ep om en vecka och i samband med det startar han ett eget skivbolag. Bolagets namn Young Ethics blir även namnet på en ny radioshow som DJ Seinfeld startar.

Armand Jakobsson alias DJ Seinfeld.Bild: Emma Larsson
När Dygnet Runt i vintras berättade om vilka Malmöartister som var störst på Spotify då låg Malmö-dj:n Armand Jakobsson på femte plats under sitt artistnamn DJ Seinfeld. Då hade hans debutalbum hyllats internationellt och amerikanska Rolling Stone hade kallat det ett av 2017 års bästa elektroniska album.
Nu är det dags för DJ Seinfeld att släppa nytt för första gången på över ett år. Den 17 maj kommer nya fyraspårs-ep:n ”Galazy” och den ges då ut på artistens eget nystartade skivbolag Young Ethics. Dessutom kommer producenten att även starta en radioshow med samma namn på musikplattformen OpenLab. Första ”Young Ethics”-showen sänds den 5 juni.
DJ Seinfelds Facebooksida skriver han att namnet ”Young Ethics” kommer ur personliga reflektioner och observationer som han gjort under flera år angående musikbranschen.
”På en daglig basis ifrågasätter jag mig själv, mina handlingar och vad som är bästa sättet att navigera i den här industrin. Min skivetikett är inte tänkt att vara ett svar på alla etiska dilemman som finns i branschen”, skriver han och fortsätter att namnet bland annat är tänkt som en påminnelse för artisten att fortsätta utforska.
Håll koll på Malmös musikscen – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen