Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Redhawks förlänger med succétränaren: ”På rätt väg”

Malmö Redhawks har säkrat upp huvudtränaren Peter Andersson till 2022.
– Klubben med hela organisationen och truppen, med spelare och ledare, har tagit små kliv framåt och känslan är att vi är på rätt väg, säger Peter Andersson i ett pressmeddelande.

Malmö Redhawks tränare Peter Andersson.Bild: MATHILDA AHLBERG
Han har som tränare fört Malmö Redhawks till två SM-semifinaler och en kvartsfinal på tre år.
Sydsvenskan kunde i december berätta att klubben ville förlänga kontraktet med Peter Andersson, trots att hans innevarande avtal sträcker sig över kommande säsong.
Långtidsavtalet med Peter Andersson är nu i hamn. Förlängningen är på två säsonger, det innebär att 53-åringen har kontrakt med Redhawks till 2022.
Patrik Sylvegård, vd och sportchef,i Redhawks ser den röda tråden:
– Peter har verkligen visat att han är en av SHL:s och hela Sveriges främsta tränare. Under den tid han har varit hos oss har han gjort ett jättebra jobb med laget och vi är övertygade om att han är rätt tränare för att vi ska bli ännu bättre. Dessutom är stabilitet och kontinuitet något vi tror mycket på och vi vill fortsätta att arbeta långsiktigt.
Gå till toppen