Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Över 1 000 vapen i jättebeslag i Los Angeles, fortsatt nedåt på Asiens börser – och Tottenham mirakelvände mot Ajax i den andra Champions League-semifinalen.

Världen

Över 1 000 vapen i bostad

Över tusen vapen har beslagtagits i en bostad i ett av Los Angeles mer exklusiva områden, rapporterar CNN. Förutom vapnen hittades utrustning för att tillverka skjutvapen.
Ekonomi

Nedåt på Asiens börser

Det spända läget i handelssamtalen mellan Kina och USA avspeglas fortsatt på Asiens börser. I Tokyo föll Nikkei 225-index med över 0,4 procent medan det bredare Topix-index tappade 0,6.
Sport

Tottenham till CL-final

Det blir en helengelsk final i Champions League – tack vare Tottenhamns vändning från 0–2 till 3–2 mot Ajax i Amsterdam. Nu blir det Liverpool–Tottenham i final.

Zlatan mållös i ny förlust

Los Angeles Galaxy åkte på en ny förlust i MLS-fotbollen. Borta mot Columbus blev det 1–3, lagets andra raka förlust. Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen, men blev mållös.

San Jose klart för semifinal

Det blev som väntat tätt och jämnt mellan San Jose och Colorado när lagen möttes i den sjunde och avgörande kvartsfinalen i Stanley Cup. Till slut vann San Jose med 3–2.
Gå till toppen