Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Explosion på Lilla Torg i Malmö, "smash and grab"-kupp i Stockholm, visselblåsaren Chelsea Manning har släppts, försiktigt positivt på Asiens börser – och drömstart för Boston i den första Stanley Cup-semifinalen.

Skåne

Explosion på Lilla Torg i Malmö

Bild: Patrick Persson
En explosion inträffade vid en restaurang på Lilla torg i Malmö i natt. Flera fönsterrutor krossades. Samma restaurang utsattes för ett brandattentat i april. Då kastade någon in en molotov-cocktail.
Läs också Restaurang skadad i ny explosion
Sverige

Företag utsatt för "smash and grab"-kupp

Ett företag i Arlandastad utsattes för en så kallad "smash and grab"-kupp i natt. Någon eller några personer körde in en hjullastare i ett logistikföretag och kom över en okänd mängd varor.
Världen

Visselblåsaren Manning släpptes fri

Visselblåsaren Chelsea Manning har släppts fri efter att ha suttit häktad i 62 dagar då hon vägrat att vittna inför en federal åtalsjury som utreder Wikileaks i USA. Direkt kallades hon på nytt att vittna nästa vecka, uppger hennes advokat.
Läs också Visselblåsaren Manning släpptes fri
Ekonomi

Försiktigt positivt på Asiens börser

I Japan steg Nikkei 225-index drygt 0,3 procent, medan det bredare Topix-index visade blygsammare vinster med 0,1 procents ökning.
Läs också Försiktigt positivt på Asiens börser
Sport

Boston tog hem första ronden

Boston vann match ett i Stanley Cup-semifinalen mot Carolina. 5–2 hemma mot Carolina gav precis den start laget ville ha.
Gå till toppen