Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Explosion på Lilla Torg i Malmö, "smash and grab"-kupp i Stockholm, visselblåsaren Chelsea Manning har släppts, försiktigt positivt på Asiens börser – och drömstart för Boston i den första Stanley Cup-semifinalen.

Skåne

Explosion på Lilla Torg i Malmö

Bild: Patrick Persson
En explosion inträffade vid en restaurang på Lilla torg i Malmö i natt. Flera fönsterrutor krossades. Samma restaurang utsattes för ett brandattentat i april. Då kastade någon in en molotov-cocktail.
Läs också Restaurang skadad i ny explosion
Sverige

Företag utsatt för "smash and grab"-kupp

Ett företag i Arlandastad utsattes för en så kallad "smash and grab"-kupp i natt. Någon eller några personer körde in en hjullastare i ett logistikföretag och kom över en okänd mängd varor.
Världen

Visselblåsaren Manning släpptes fri

Visselblåsaren Chelsea Manning har släppts fri efter att ha suttit häktad i 62 dagar då hon vägrat att vittna inför en federal åtalsjury som utreder Wikileaks i USA. Direkt kallades hon på nytt att vittna nästa vecka, uppger hennes advokat.
Läs också Visselblåsaren Manning släpptes fri
Ekonomi

Försiktigt positivt på Asiens börser

I Japan steg Nikkei 225-index drygt 0,3 procent, medan det bredare Topix-index visade blygsammare vinster med 0,1 procents ökning.
Läs också Försiktigt positivt på Asiens börser
Sport

Boston tog hem första ronden

Boston vann match ett i Stanley Cup-semifinalen mot Carolina. 5–2 hemma mot Carolina gav precis den start laget ville ha.
Gå till toppen