Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Fortsatt skadekris för IFK Malmö – Olympic vann derbyt klart

IFK Malmö hann knappt glädjas över sin första seger förrän motgångarna fortsatte. Olympic vann Malmöderbyt både klart och rättvist, efter ett ledningsmål i mitten av första halvlek som tippade över kommandot till hemmalaget och sedan en andra halvlek som inte öppnade för så mycket diskussion.
Oympics tränare Anders Grimberg var mer än nöjd.
– Ja, det var en av de bästa insatserna sedan jag kom hit för ett år sedan. Disciplinerat både defensivt och offensivt. Nu har vi fem raka utan förlust, konstaterade han nöjt.
För IFK Malmö fortsatte skadebekymren. Med Victor Sköld borta med hälsporre, Noor Zadran avstängd och Philip Persson Lundgren, Mikael Marquez de Pombal Vivar, Jesper Lantz och Sandro Nalic inte hundra procent krya, var det knappt att tränaren Nisse Persson fick ihop en startelva.
– Vissa fick spela trots att de inte var hundra, men det märktes att vi inte orkade i andra halvlek. Dessa skador och sjukdomar som kommer slag i slag är bland det värsta jag varit med om i min karriär, suckade han.

Division 2 västra Götaland HERR

3
BK Olympic
  • (1-0)
0
IFK Malmö FK

Målskyttar

  • Rassa Rahmani
  • Simon Ståhl
  • Sadmir Zekovic
    Gå till toppen