Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Herrera lämnar Manchester United

Efter söndagens avslutande omgång i Premier League har Ander Herrera (till höger) gjort sitt i Manchester United. Arkivbild.Bild: Rui Vieira/AP/TT
Manchester Uniteds mittfältare Ander Herrera har bekräftat att han lämnar klubben när hans kontrakt löper ut efter säsongen.
Den 29-årige spanjoren, som anslöt från La Liga-klubben Athletic Bilbao 2014, tog via en video på Manchester Uniteds officiella Twitterkonto farväl av supportrarna under lördagen.
”Varje gång jag representerade denna klubb, i varje match, i vinster och förluster och även när jag inte kunde hjälpa till på gräset så insåg jag vad den här klubben betyder”, sade Herrera bland annat i sin hälsning.
Brittiska medier har kopplat spelaren till en flytt till franska storklubben Paris Saint-Germain men själv har han än så länge inte kommenterat vad nästa destination blir.
Totalt blev det 189 matcher och 20 mål i Manchester United för Ander Herrera. Under sina fem år i klubben vann han FA-cupen, Ligacupen och Europa League.
Gå till toppen