Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden 181: Segerrecept och läktarkonflikt

Alla aspekter av MFF:s segermatch mot Elfsborg diskuteras i det senaste avsnittet av MFF-podden.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion för att prata om den senaste tidens händelser i och omkring Malmö FF.
MFF besegrade Elfsborg med 4–1, men det märks inte på recensionerna. Är kraven för höga?
Markus Rosenberg fortsätter att göra mål, men i vilken riktning pekar de individuella formpilarna i övrigt?
Anders Christiansen gjorde ett vackert mål, men drog också på sig en onödig varning och är avstängd i veckans toppmöte i Göteborg. Hur ska MFF ställa upp där? Ska Oscar Lewicki vara back eller mittfältare? Ska Erik Larsson ta klivet ner? Hur är det med Jo Inge Berget? Vem ska spela bredvid Markus Rosenberg?
Därefter vrids fokus mot den supporterprotest som präglade matchen, där Lindstrand och Wiman dyker djupare ner i motsättningarna mellan supportrar och polis.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen