Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Som att stänga E6 för att någon kör för fort

Ingen av oss hade gått på matcherna om inte klacken var där med sina flaggor och sånger, skriver Tomas Jönsson, som tycker att polisen borde plocka ut bengalbrännarna en efter en.Bild: PETTER ARVIDSON
Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Jag ser alla MFF:s matcher på plats på Stadion och kan skriva under på att de flesta som jag pratar med helst hade sluppit bengalerna.
Detta främst på grund av all väntan på att röken ska skingra sig. Dessutom hade samtliga som jag tagit upp frågan med velat att polisen agerat direkt. För att använda exemplet med macheten så borde ni verkligen avväpna de skyldiga på plats.
Däremot är det ingen av oss som hade gått på matcherna om inte klacken var där med sina flaggor och sånger. Det är själva själen i spelet. Om ni skulle stänga av E4 eller E6 för att vissa kör för fort där så skulle nog en hel del människor bli upprörda. Logiken är precis den samma. Plocka istället en bengalbrännare match ett. En ny bengalbrännare match två, och så vidare. Snart är problemet ur världen på vår lilla stadion. De är trots allt inte så många.
Jag vill säga tack för ert ovärderliga jobb men det vore önskvärt om ni fokuserade på gärningsmännen istället för den lagliga miljön som de vistas i. Vi ses på Stadion.

Tomas Jönsson

Skurup
Gå till toppen