Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Dagens viktigaste nyheter

Få snabbkoll – vi har valt ut några av dagens viktigaste nyheter.

Svedala

Nu ska Bokskogen bli lättare och roligare att besöka

Tillgängligare, mera pedagogiskt och mer att uppleva. Planen för Torups och Bokskogens utveckling är utstakad. Nu tas de första stegen.
Läs också Nu ska Torup bli lättare och roligare att besöka
Lund

Nya hyreshöjningar på Smålands – boende vägrar betala

Stiftelsen Smålands nations bostäder vill höja hyran med åtta procent i år. Flera hyresgäster vägrar skriva på och tvisten ska avgöras i hyresnämnden i Malmö. Bakom nationens kraftiga hyreshöjningar tre år i rad står en stiftelse som varit på gränsen till konkurs.
Läs också Nya hyreshöjningar på Smålands – boende vägrar betala
Skåne

Dagsutflykt till Danmark kan bli 250 kronor dyrare

Om ett år inför Danmark vägavgifter för alla utländska personbilar. I höst fattar den danska regeringen beslut om de exakta tarifferna. Öresundsbrokonsortiet ber nu om ett avgiftssystem som skonar bilister som besöker Danmark på enstaka dagsutflykter.
Läs också Ny dansk vägavgift oroar Öresundsbron
Sport

MFF saknar fem stjärnor inför toppmötet: "Det kommer att bli tufft”

Avstängningar och skador spökar inför morgondagens bortamatch IFK Göteborg. Nu tvingas Uwe Rösler till ändringar på mittfältet.
Läs också MFF saknar fem stjärnor inför toppmötet: "Det kommer att bli tufft”
Sverige

Skråmos barn har kommit till Göteborg

IS-rekryteraren Michael Skråmos barn har kommit till Göteborg. De sju barnen kom till Landvetter med flyg, tillsammans med sin morfar. Barnen kommer nu att tas omhand av socialtjänsten.
Gå till toppen