Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lugi värvar vänsternia: ”Oerhört kraftfull”

Lugis herrar fortsätter sitt lagbygge inför kommande säsong. Nu har man värvat 23-årige Fredrik Olsson från allsvenska Skånela.
– Fredrik Olsson är en oerhört kraftfull spelare, säger Lugis tränare Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Fredrik Olsson lämnar Skånela för Lugi.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Fredrik Olsson, som kom till Skånela från Guif 2015, har tidigare spelat i ungdomslandslaget och tar nu ett stort kliv i karriären.
– Fredrik Olsson är en oerhört kraftfull spelare med både genombrott och skott som spetskompetenser. Jag är säker på att Fredrik kommer att följa upp den fina säsong som han har bakom sig i Allsvenskan och fortsätta utvecklas i LUGI kommande säsong, säger Lugitränaren Tomas Axnér i ett pressmeddelande.
Under tiden i ungdomslandslaget spelade Fredrik Olsson bland annat tillsammans med Lugiprofilen Niclas Paradis. Nu kommer de att spela tillsammans – eftersom Paradis förlängt med Lugi även över nästa säsong.
– Jag trivs jättebra i laget med grabbarna och med både Tomas och Nemanja som tränare. Jag tror och hoppas vi kan vara med och utmana ordentligt i slutspelet kommande säsonger, säger Niclas Paradis.
Gå till toppen