Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Läsartext: Undantagen ska inte ges tolkningsföreträde

”Jag är varken för eller emot pyroteknik som sådan. Jag vet att man kan skapa fantastisk stämning både med och utan den.” Det skriver Markus Thornell.Bild: Nesvold, Jon Olav
Jag är Malmö FF-supporter sedan barnsben. Ett av mina starkaste minnen är när jag som 10-åring såg Malmö besegra AIK med 5-2 i SM-finalen på Stadion. Sedan dess är jag fast, och trogen årskortsinnehavare. Trots att jag nu är över 40 år väljer jag fortfarande att stå i klacken på Norra stå. Ingen annanstans på Stadion kan man få samma härliga fotbollskänsla. MFF-klacken är fantastisk som i med- och motgång stöttar laget på ett positivt sätt. Väldigt sällan hör man oss håna motståndarlaget, som många andra klackar gör. Istället stöttar vi Malmö FF på ett positivt sätt. Det finns naturligtvis undantag, men de är att betrakta som, just undantag, och ska inte ges tolkningsföreträde till att definiera vad klacken står för. Jag är varken för eller emot pyroteknik som sådan. Jag vet att man kan skapa fantastisk stämning både med och utan den. Däremot är jag starkt emot hyckleri. När Malmö FF som klubb säger att man inte accepterar pyroteknik så tror jag dem inte.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen