Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ännu en vinst för Torn trots svagare insats

Spelmässigt var det inte Torns bästa insats för säsongen – men det räckte till tre poäng och fortsatt tätkänning. Niclas Lundberg gick på utsidan om sin back tio minuter in i matchen och satte sedan bollen säkert vid första stolpen. Det blev matchens enda mål.

– Otroligt skönt att få den här segern, jag var nervös inför. När det är en match som ligger mellan ett möte med serieledarna och derby mot Landskrona Bois är det lätt att man går ner sig lite, men det räckte ju ändå, konstaterade tränaren Richard Ringhov lättat.
Torn fick inte riktigt spelet att stämma utan blev nedtryckta i planen av Tvååker när hemmalaget lyfte långa bollar in och vann de flesta duellerna. Riktigt nervöst blev det dock aldrig, tyckte Richard Ringhov.
– Nej, men det är ju alltid lite skakigt när ett lag matar in långa bollar, det är lätt att man inte får undan den någon gång och då kan det bli farligt.
Tidigare långtidsskadade Patrik Östlund fick ett gyllene läge att avgöra matchen när han blev helt fri precis efter att ha bytt av Dylan Kosik Sulaiman i den 84:e minuten, men avslutade inte bättre än att målvakten kunde rädda.
– Synd, men det var viktigt att ändå få vinna även om vi inte var så nöjda spelmässigt. Och det är ju en styrka att kunna göra det, konstaterade Richard Ringhov.
Gå till toppen