Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Heroin och gamla älskare i Almodóvars nya

En åldrande regissör står i centrum i Pedro Almodóvars nya drama ”Pain and glory”. I filmen återfinns hans båda musor Penélope Cruz och Antonio Banderas, som spelar en fiktiv version av Almodóvar själv. – För att spela den här rollen var jag tvungen att döda ”Antonio Banderas”, säger stjärnan, som verkar söka sig själv på nytt.

Både Antonio Banderas och Penélope Cruz har jobbat många gånger förr med Pedro Almodóvar. Nu tävlar deras nya film "Pain and glory" om Guldpalmen i Cannes.Bild: Arthur Mola/AP/TT
Den spanske regissören Pedro Almodóvar kallar sig skämtsamt för halvfransk under presskonferensen dagen efter den lyckade galapremiären av hans nya delvis självbiografiska drama ”Pain and glory”. Den franska publiken är lojal och de älskar hans känslofyllda, ofta dramatiska historier. Kärleken är besvarad, försäkrar regissören, iförd svarta solglasögon trots regntunga skyar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen