Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Olympic hämtade upp tremålsunderläge

En yrvaken inledning senare och plötsligt stod det 3–0 till Stafsinge mot Olympic, som inte riktigt var med från start. Två av målen kom på kontring och tränaren Anders Grimberg såg lärdomar att dra för framtiden.
– Ja, vi måste balansera bättre och vara klokare, det går inte att springa omkring med huvudet under armen i början. Men jag är väldigt nöjd med hur vi reste oss.
Det var nämligen inte slut där. Olympic spelade upp sig i slutet av första halvlek och i andra dominerade man klart. Första reduceringen kom ganska snart efter halvtid och nästa tätt därefter. Trots att kvitteringen dröjde så länge som till 89:e minuten, när Aron Nouicer nickade in 3–3, hade Olympic ett jätteläge att sno åt sig alla tre poängen när 3–1-skytten Sadmir Zekovic hade ett skott i ribban på övertid. Oavgjort betydde ändå sjätte raka utan förlust.
– Det är klart att det är irriterande när man gör en så bra match i 75 minuter utan att få med sig en seger. Men med tanke på hur det började känns det ändå okej, tyckte Anders Grimberg,
Nyförvärvet från Skurup, Filip Bohman, fick komma in i halvtid och spelade bland annat fram till Zekovics reducering.
– Han skapade en del, det var kul att se honom få en så bra start hos oss, berömde Anders Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

3
Stafsinge IF
  • (3-0)
3
BK Olympic

Målskyttar

    • Sadmir Zekovic
    • Simon Ståhl
    • Aron Nouicer
    Gå till toppen