Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rosengård vände tvåmålsunderläge – fjärde raka segern

Det höll på att gå riktigt illa för Rosengård som trots en stark inledning låg under med 0–2 efter en dryg halvtimme, efter två snabba Qvidingmål efter varandra. Och bud på ett till.
– Vi var nästan helt i chock. Sedan fick vi en reducering innan halvtid och det var viktigt, men vi kom ändå inte alls åt i början av andra, tyckte Rosengårds tränare Mladen Blagojevic.
Det var istället Qviding som skapade farligheter, i sina omställningar och även via en situation som kunde – kanske borde – gett straff. Men Rosengård gjorde ett gäng byten, fick in energi och började sakta komma närmare. Inhopparen William Magnusson kvitterade i 78:e minuten och när det bara återstod en minut av ordinarie matchtid, klev Granit Sherifi fram och nickade in avgörande 3–2.
Därmed har Rosengård fyra raka vinster.
– Att vinna är alltid kul, att vända underläge extra roligt och att dessutom avgöra i slutminuterna... Sedan om det var helt rättvist eller inte, det spelar inte så stor roll, log Mladen Blagojevic.

Division 2 västra Götaland HERR

3
FC Rosengård 1917
  • (1-2)
2
Qviding FIF

Målskyttar

  • Ali Jasim
  • William Magnusson
  • Granit Sherifi
    Gå till toppen