Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
FOTBOLL: Division 2 2019

Tung förlust för Lunds BK efter fortsatta problem med målskyttet

Lunds BK:s problem med målskyttet fortsatte mot Oddevold, som trots att man inte skapade mycket chanser kunde åka hem med tre poäng. Trots ett flertal goda möjligheter fick hemmalaget inte till det i det i avgörande lägen, vilket ger fyra nollor framåt de senaste fem matcherna. Bistra siffror för tränaren Jack Majgaard Jensen.

– Vi måste ta bättre löpningar in i straffområdet och bli snabbare på att se lägena. Sedan hjälper det ju inte att vi bjöd på deras två mål idag, suckade han.
Det var Lunds BK som började bäst i första halvlek, men när man inte fick utdelning tappade man istället boll och gav Oddevold chansen att ställa om och ta ledningen i den 38:e minuten. Andra halvlek fortsatte ungefär som den första med ett hemmalag som pressade på för kvittering och tryckte ner Oddevold i banan, men där istället för kvittering Ali Al-Habobi kunde gå upp på en hörna och nicka in avgörande 0–2 med bara ett par minuter kvar att spela. Oddevold skapade inte mycket utöver de två målen, men Lunds BK:s ineffektivitet bäddade för bortavinsten.
– Jag har vunnit matcher där motståndarna skapat mer än Oddevold gjorde idag. De satte sina chanser, det gjorde inte vi, konstaterade Jack Majgaard Jensen.
Lunds BK har nu sex matcher i rad utan vinst efter de inledande två omgångarna.
– Hade vi fått första målet idag hade vi vunnit den här matchen. Men vi behöver ha högre kvalitet i avgörande lägen, menade Jack Majgaard Jensen.
Gå till toppen