Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

TFF avgjorde i slutminuterna

För tredje gången i år skaffade Trelleborg sig extra poäng i slutminuterna när Dennis Antwi gjorde sitt första mål för klubben på nick efter en hörna i 87:e minuten och avgjorde mot Örgryte. Tre blytunga poäng för Trelleborg, även om segern kanske inte var alldeles rättvis sett till hur matchen såg ut.

– Nej Örgryte hade en del chanser, man kan inte säga annat. Men det gör ju inte glädjen mindre, log TFF-tränaren Peter Swärdh efteråt.
Trelleborg fick ett tidigt ledningsmål genom Salif Camara Jönsson redan i den tolfte minuten och kunde sedan spela på det halvleken ut Men Örgryte tryckte på och när kvitteringen till slut kom tio minuter in i andra halvlek, var den logisk. Men även TFF skapade sina lägen. Offensivt var Peter Swärdh nöjdare än tidigare matcher.
– Jag tyckte vi hade ett bättre djupledsspel idag tack vare bättre platsväxlingar och passningsspel. Även på mittplan, men kanske i för korta sekvenser.
Sebastian Olsson var som alltid nyttig för Trelleborg.
– Han är bra i match efter match och har stort ansvar. Sedan hoppas jag att vi kan avlasta honom lite mer framöver så att han kan använda sina offensiva kvaliteter mer. Men det känns oerhört bra för moralen att göra ännu ett sent poängmål, det skapar en känsla av att vi kan göra mål hela vägen till slutsignal, det är viktigt, tyckte Peter Swärdh.
Gå till toppen