Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Stabil derbyvinst för pressat IFK Malmö – Prespa Birlik fast i botten

IFK Malmö vann derbyt mot Prespa Birlik efter ett tidigt ledningsmål av Noor Zadran. Ett pressat hemmalag i stort behov av poäng försökte skapa kvitteringschanser, men hade det svårt.
– Det är riktigt tungt just nu, vi saknar självförtroende. Ändå tycker jag vi var bättre än IFK Malmö i första halvlek, men de har spetsspelare som Noor Zadran som gör skillnad, suckade Prespa Birliks tränare Nesat Spahiu.
IFK Malmö, i lika stort behov av poäng som sina motståndare, stod för en stabil insats. Med tidigt ledningsmål i ryggen kunde man till slut tämligen komfortabelt spela hem segern. Avgörande 0–2 gjorde Jamshed Asekzai efter en timmes spel.
– Idag såg det bra ut, inte minst i inställning och attityd som var det jag helst ville se. Det var en svårspelad plan med högt gräs så vi fick spela mer långt än vi brukar, men vi hade en boll i virket utöver målen och hade bra koll, tyckte IFK Malmös tränare Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

0
KSF Prespa Birlik
  • (0-1)
2
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Noor Zadran
    • Jamshed Asekzai
    Gå till toppen