Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Då släpps ”Man of Medan”

Vilka av de unga vuxna som överlever dyksemestern – eller hur de förolyckas – beror på spelarens val. Pressbild.Bild: Supermassive Games/Bandai Namco
Det första spelet i brittiska Supermassives antologispelserie ”The dark pictures” har fått släppdatum.
Skräckspelet ”Man of medan”, som kretsar kring en grupp unga vuxna på dyksemester där allt går snett, kommer till pc, Playstation 4 och Xbox One den 30 augusti, meddelar utgivaren Bandai Namco i ett pressmeddelande.
I en ny trailer betonas vikten av de olika val som spelaren gör. Vilka i gänget som överlever beror på valen, det ska finnas 69 olika sätt som figurerna kan förolyckas på.
– Rollfigurerna är lite som du själv. De är i stort sett obeväpnade och intet ont anande, och är lika skräckslagna som du skulle vara om sådana saker hände dig, säger Pete Samuels, exekutiv producent vid Supermassive, till Sonys Playstationblogg , och fortsätter:
– Det är vad effektiv skräck handlar om för oss. ”Verkliga” personer, med trovärdiga relationer, som utsätts för extrema fasor.
Gå till toppen