Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Spelarna som vi pratar för lite om

Malmö FF:s matcher mot Göteborg och Kalmar samt försäljningen av Andreas Vindheim står i centrum för diskussionen i det 182:a avsnittet av MFF-podden.

Andreas Vindheim lämnar Malmö FF för Sparta Prag. Vad det innebär för Malmö FF, lagmässigt och ekonomiskt, är det inledande ämnet i MFF-poddens 182:a avsnitt.
Därefter vrids fokus mot matcherna mot Göteborg (0–0) och Kalmar (1–0), där podden pratar om ett antal individuella insatser från spelare som det kanske pratas för lite om.
Det blir också resonemang kring laguttagningen till de kommande hemmamatcherna mot AFC och Sundsvall. Vem ska spela, vem ska vila? Vilken lagdel prioriteras när Uwe Rösler tvingas möblera om på nytt?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen