Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lyssningskuber ställs ut inför Aviciisläpp

Aviciis postuma album "Tim" kommer att kunna förhandslyssnas i speciella lyssningskuber. Arkivbild.Bild: Christine Olsson/TT
Inför Aviciis postuma albumsläpp kommer fans att kunna lyssna på nya skivan i speciella lyssningskuber som placeras ut i Sydney, Tokyo, Stockholm, New York och São Paolo. Mindre kuber kommer dessutom att finnas i tio ytterligare städer, bland annat Oslo och Berlin. När två av kuberna aktiveras samtidigt i två olika städer startar förhandslyssningen.
”Initiativet är en hyllning till den kraft Aviciis musik har haft i att sammanföra människor världen över. På det här sättet kommer fans i olika delar av världen att kunna lyssna på det nya albumet tillsammans”, skriver Aviciis pr-bolag i ett pressmeddelande.
Kuben kommer att finnas på Stureplan i Stockholm den 1-2 juni. Tim ”Avicii” Bergling gick bort den 20 april 2018. Han lämnade efter sig en samling mer eller mindre färdiga låtar och anteckningar. Med hjälp av dessa har låtskrivare som samarbetade med Avicii färdigställt albumet ”Tim”, som släpps den 6 juni.
Gå till toppen