Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Jämställt, äldreanpassat och ung Malmömusik på Sommarscen i sommar

Moto Boy, Imenella, Kodjo Akolor, ”Monicas vals”, Skånes dansteater, Gustaf Norén och Suzanne Brøgger är några av de största namnen under Sommarscen Malmös gratisprogram som i sommar är helt jämställt. I år har de dessutom tagit in en grupp seniorer som fått ge arrangörerna råd om hur man äldreanpassar programmet.

Elever från Rydbergs Dance Academy dansar i föreställningen "The Shake Down" som sätts upp i juli på fyra ställen under Sommarscen Malmö. På fredagen deltog de i Sommarscen-presentationen på Malmö borggård. Föreställningen är skapad av Persabiel Seyoum.Bild: Patrik Renmark
166 gratisarrangemang på 51 olika platser runtom i Malmö. Det hittar man i 2019 års program för Sommarscen Malmö. På fredagen presenterades det kompletta programmet och allt drar igång lördagen den 15 juni med att sångaren Moto Boy spelar på Pildammsteatern. Den 8 augusti avslutas sommarscenssäsongen med att författarna Suzanne Brøgger och Marianne Ahrne möts i ett samtal på Pildammsteatern.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen